Bezig
Les 1 van 0
Bezig

Waar kan je terecht voor hulp?

Je leidinggevende

Heb je bezorgdheden, vragen, frustraties, ….mag je hier steeds voor terecht bij je leidinggevende. Voor werk gerelateerde vragen of bezorgdheden is deze je eerste aanspreekpunt.

Je kan ook terecht bij de leidinggevende van jouw leidinggevende wanneer je dit om welke reden dan ook als beter inschat.

Onze vertrouwenspersonen

Bij onze vertrouwenspersonen kan je terecht wanneer je nood hebt aan een vertrouwelijk gesprek. Zij kunnen je linken naar de juiste instanties voor jouw vraag en zijn er om naar je te luisteren.

Op dit moment loopt bij JSR Micro NV een oproep voor vertrouwenspersonen. Zodra deze is afgerond en de vertrouwenspersonen gekend zijn, plaatsen we hun namen en telefoon nummer hier onder.

De HR afdeling

De collega’s van de HR dienst mag je ook steeds aanspreken voor zowel werk- als privé bezorgdheden, vragen, ….waarbij een impact van of op het werk is. Zij bieden je een luisterend oor en proberen je te ondersteunen in het zoeken van een oplossing vanuit hun HR rol.

De EHS afdeling

De collega’s van de EHS dienst mag je ook steeds aanspreken voor zowel werk- als privé bezorgdheden, vragen, ….….waarbij een impact van of op het werk is.  Zij bieden je een luisterend oor en proberen je te ondersteunen in het zoeken van een oplossing vanuit hun rol rond Environment, Health & Safety.

Premed de externe preventiedienst

De preventieadviseurs psychosociale aspecten van Premed staan ook ter beschikking voor je werk gerelateerde vragen en bezorgdheden.

Je kan hen altijd contacteren voor een vertrouwelijk gesprek via +32 16 308 111 of via [email protected]

Je kan beroep doen op volgende personen: Annelies Geuens, Danny Halford, Jade Missotten, Nele Geurts, Nele Sijmens, Yasmine Bakali.

Certified Coach

We bieden je ook aan om contact op te nemen met Sofie Nauwelaerts wanneer je nood hebt aan een gesprek bij een moeilijk moment. Zij treedt op als Certified Coach. De inhoud van de gesprekken blijft volledig confidentieel tussen Sofie en jou. Sofie kan je bereiken via [email protected]. Als je haar contacteert neemt ze zo snel mogelijk contact met je op.

Externe hulp

Het is belangrijk om voor je mentale en fysieke gezondheid op tijd hulp te zoeken. Een aantal externe instanties bieden ondersteuning, al dan niet gespecialiseerde. We lijsten hier een aantal kanalen op:

 • Je huisarts
  • De spoedafdeling van het dichtstbijzijnde ziekenhuis
  • Tele-onthaal: als je nood hebt aan een gesprek of psychologische ondersteuning kan je bellen naar het nummer 106 of chatten via www.tele-onthaal.be
  • Hulplijn geweld: in geval van relationele spanningen of geweld in de thuissituatie (voor alle leeftijden) kan je bellen naar het nummer 1712 of chatten via https://1712.be
  • Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW): hier kan je terecht met al je vragen in verband met algemeen welzijn (bijvoorbeeld problemen in je relatie, persoonlijke moeilijkheden, etc.). www.caw.be
  • In het Huis van het Kind kan je als ouder en kind terecht voor alles rond opvoeden en opgroeien. Je kan een Huis van het Kind in jouw buurt hier vinden.
   Huis van het Kind Leuven (Savoyestraat 4, 3000 Leuven) kan je bereiken via https://www.huisvanhetkindleuven.be ; +32 16 272 490 of [email protected]